EL FESTIVAL

Tu que no saps si somies en color o en blanc i negre; Tu que davant el mirall has fet la millor interpretació de la teva vida; tu que en un embús t’imagines que sortirà tothom a ballar damunt el cotxe; tu que quan et fas un petó t’encantaria que t’estiguessin gravant en travelling circular; tu que quan veus blat de moro només penses en crispetes; tu que quan vas al bosc de nit et preguntes “A qui matarien primer?”; tu que has decidit fer del cinema la teva vida, aquest és el teu Festival.

Tens dues categories, tria’n una o les dues:

Estàs a punt? Acció!

– Premis –

VI GLOBAL’H

 

1er PREMI: Càmera de vídeo Sony Handycam FDR-AX33 4KUHD (valorada en 800€) + 600€ metàl·lic + 50 clics per presentar-se a 50 festivals de cinema a través de www.clickforfestivals.com + guardó.

2on PREMI: 300 € + 20 clics per presentar-se a 20 festivals de cinema a través de www.clickforfestivals.com + Motxilla Vanguard VEO discober 41+ guardó.

MENCIÓ ESPECIAL PREMI D’ANIMACIÓ: 200 € + 10 clics per presentar-se a 10 festivals de cinema a través de www.clickforfestivals.com + guardó.

XIV METROPOL’HIS

 

1er PREMI: Càmera de vídeo Sony Handycam FDR-AX33 4KUHD (valorada en 800€) + 600€ metàl·lic + guardó.

2on PREMI: 300€ en metàl·lic + Assistència al rodatge d’una producció d’A3Media + guardó.

PREMI A LA MILLOR INTERPRETACIÓ: Curs d’Interpretació de 40 hores a l’Escola d’Interpretació i Direcció Plató de Cinema + 5 entrades per anar als cines Filmax Gran Via 2+ guardó.

PREMI MILLOR DIRECCIÓ: Curs de direcció de 40h a l’Escola Plató de Cinema+ 10 entradas per anar als cines Filmax Gran Via 2+ guardó.

PREMI MILLOR GUIÓ: Master Class a A3Media Madrit+ 10 entradas per anar als cines Filmax Gran Via 2+ guardó.

PREMI MILLOR FOTOGRAFÍA: Master Class a A3Media Madrit+ Motxilla Vanguard VEO discober 41+ guardó.

PREMI DEL PÚBLIC: 200€ + Motxilla Vanguard VEO discober 41+ 20 entradas per anar als cines Filmax Gran Via 2+ guardó.

*Tots els curtmetratges presentats poden optar a participar en el Festival Inclús: Audiovisuals i Discapacitat que es celebrarà a Barcelona durant el mes de desembre de 2018.

* Els premis econòmics estaran subjectes a les retencions fiscals corresponents.

– Jurat –

 

 

*  La decisió final del jurat es farà pública a la Gala que tindrà lloc el 10 de novembre a l’Hospitalet de Llobregat.  ** El jurat pot declarar un premi desert si ho considera oportú. La decisió del jurat és inapel·lable.
*** El premi a la votació popular s’obtindrà de la suma dels vots de les persones assistents a la Gala.

Partners

Gràcies a: