EL FESTIVAL

Tu que no saps si somies en color o en blanc i negre; Tu que davant el mirall has fet la millor interpretació de la teva vida; tu que en un embús t’imagines que sortirà tothom a ballar damunt el cotxe; tu que quan et fas un petó t’encantaria que t’estiguessin gravant en travelling  circular; tu que quan veus blat de moro només penses en crispetes; tu que quan vas al bosc de nit et preguntes “A qui matarien primer?”; tu que has decidit fer del cinema la teva vida, aquest és el teu Festival.

Tens dues categories, tria’n una o les dues:

És la 13a edició. No som supersticioses.

Clica aqui si vols descarregar-te el dossier complet del festival.

– Premis –

V GLOBAL’H

 

1er PREMI: Càmera de vídeo Sony 4k (valorada en 700€) + 500 € en metàl·lic + 50 clics per presentar-se a 50 festivals de cinema a través de www.clickforfestivals.com + targeta regal de 140 € per gaudir al Centre Comercial Gran Via 2 + guardó.

2on PREMI: 300 €en metàl·lic + 10 clics per presentar-se a 10 festivals de cinema a través de www.clickforfestivals.com + targeta regal de 140 € per gaudir al Centre Comercial Gran Via 2 + guardó.

MENCIÓ ESPECIAL PREMI D’ANIMACIÓ: 200 €en metàl·lic + 10 clics per presentar-se a 10 festivals de cinema a través de www.clickforfestivals.com + targeta regal de 140 € per gaudir al Centre Comercial Gran Via 2 + guardó.

XIII METROPOL’HIS

 

1er PREMI: Càmera de vídeo Sony 4k (valorada en 700€) + 600€ en metàl·lic + Curs d’ ATRESMEDIA Formació a Madrid (20h) amb l’assistència a un rodatge i visita a les seves instal·lacions + targeta regal de 140€ per gaudir en el Centre Comercial Gran Via 2 + guardó.

2on PREMI: 300€ en metàl·lic + Curs de direcció de cine de 40h a l’Escola “Plató de Cinema” + targeta regal de 140€ per gaudir en el Centre Comercial Gran Via 2 + guardó.

PREMI A LA MILLOR INTERPRETACIÓ: 100€ en metàl·lic + 2 entrades per anar als cinemes Filmax targeta regal de 140€ per gaudir en el Centre Comercial Gran Via 2 + guardó.

PREMI DEL PÚBLIC: 200€ + 8 entrades per anar als cinemes Filmax targeta regal de 140€ per gaudir en el Centre Comercial Gran Via 2 + guardó.

PREMI IFP PLANETA: Totes les persones premiades en el 48h podran rebre una formació intensiva (15h) valorada en 300€ a IFP Planeta de L’Hospitalet d’edició i post-producció cinematogràfica.

*Tots els curtmetratges presentats poden optar a participar en el Festival Inclús: Audiovisuals i Discapacitat que es celebrarà a Barcelona durant el mes de desembre de 2018.

* Els premis econòmics estaran subjectes a les retencions fiscals corresponents.

– Jurat –

Gemma Gimeno Font

Gemma Gimeno Font

Directora del festival

 

Victor García Osado

Victor García Osado

Director del festival

 

Laia Pajuelo Sans

Laia Pajuelo Sans

Ex Directora del festival

Albert Pintó

Albert Pintó

Guionista i director

 

Josep Varo

Josep Varo

Guionista i director

 

Josep Maria Grau Masot

Josep Maria Grau Masot

Cap Departament d'Imatge i so de l'INS Pere Martell

 

*  La decisió final del jurat es farà pública a la Gala que tindrà lloc el 10 de novembre a l’Hospitalet de Llobregat.  ** El jurat pot declarar un premi desert si ho considera oportú. La decisió del jurat és inapel·lable.
*** El premi a la votació popular s’obtindrà de la suma dels vots de les persones assistents a la Gala.

Partners

Gràcies a: